• Concert met De Mastreechter Staar in Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven
  • La Bonne Espérance op het Harmony 2017 concours te Lindenholzhausen

Privacyverklaring

De vereniging Koninklijk Mannenkoor 'La Bonne Espérance' (hierna: La Bonne) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor, dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens voor de ledenadministratie en om onze dienstverlening zo soepel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

La Bonne gebruikt uw gegevens voorts om u via nieuwsbrieven te informeren over verenigingszaken. Voor leden geldt deze vorm als dé wijze van communiceren met de leden, waarvoor men zich niet kan afmelden.

Voor externe abonnees geldt, dat, indien u niet langer prijs stelt op toezending van onze nieuwsbrieven, u zich hiervoor kunt afmelden door:

  • een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; of
  • door gebruik te maken van de opt out regeling in de e-mails, die wij u zenden.

La Bonne verkoopt of geeft de door u verstrekte persoonsgegevens niet door aan andere partijen, tenzij u hier nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven.

La Bonne gebruikt voor het website uitsluitend z.g. cookies voor de bezoekgegevens van de website (statistieken). Deze gegevens zijn voor intern gebruik om de website te verbeteren en worden nimmer ter beschikking gesteld van derden.

gelogo.png

Culturele ANBI

La Bonne heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In verband hiermede zijn op deze pagina de gegevens van de vereniging te vinden, die in het kader van de ANBI-voorwaarden op de website moeten worden gepubliceerd, althans voorzover die gegevens niet zijn vermeld op andere pagina's van de website.

Bankrekeningnummer: NL19 ABNA 0527 5999 99 t.n.v. K.M. La Bonne Espérance Eindhoven. Kamer van Koophandel nummer: 40236230. ANBI (RSIN 003706709)

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Secretariaat
Petrus Dondersstraat 49
5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL19 ABNA 0527 5999 99
KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

DMC Firewall is a Joomla Security extension!