Koninklijk Mannenkoor

La Bonne Espérance

PRIVACYVERKLARING

De vereniging Koninklijk Mannenkoor 'La Bonne Espérance' (hierna: La Bonne) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor, dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens voor de ledenadministratie en om onze dienstverlening zo soepel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

La Bonne gebruikt uw gegevens voorts om u via nieuwsbrieven te informeren over verenigingszaken. Voor leden geldt deze vorm als dé wijze van communiceren met de leden, waarvoor men zich niet kan afmelden.

Voor externe abonnees geldt, dat, indien u niet langer prijs stelt op toezending van onze nieuwsbrieven, u zich hiervoor kunt afmelden door:

-      een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; of
-      door gebruik te maken van de opt out regeling in de e-mails, die wij u zenden.

La Bonne verkoopt of geeft de door u verstrekte persoonsgegevens niet door aan andere partijen, tenzij u hier nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven.

La Bonne gebruikt voor het website uitsluitend z.g. cookies voor de bezoekgegevens van de website (statistieken). Deze gegevens zijn voor intern gebruik om de website te verbeteren en worden nimmer ter beschikking gesteld van derden.

 

 

 

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

 

Secretariaat

Petrus Dondersstraat 49

5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

 

Bankrekening: NL19 ABNA 0527 5999 99

KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

gelogo.png

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!