Koninklijk Mannenkoor

La Bonne Espérance

Concert / open repetitie 11 juli 2017 in Wijkcentrum Unitas

Dinsdag 11 juli geeft Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance een bijzonder concert in haar verenigingslokaal Unitas aan de Vlokhovenseweg in Eindhoven. Bijzonder omdat het een combinatie wordt van een echt concert en een open repetitie.

In het concert wil het koor haar kwaliteiten laten horen door het uitvoeren van een aantal werken waarmee het koor recent succes heeft behaald op een internationaal korenfestival in Lindenholzhausen (D). En in de repetitie wil het koor alle bezoekers laten ervaren hoe dirigent en koor samen schaven aan de kwaliteit. Hoe wordt een werk ingestudeerd, waar let de dirigent op en hoe geeft de dirigent aanwijzingen?  Leuk om eens te zien.

Iedereen die La Bonne Espérance aan het werk wil zien en horen is van harte uitgenodigd om op 11 juli om 19.30 naar zaal Unitas te komen. De toegangsprijs bedraagt €2,50 en daar is een consumptie bij inbegrepen.

En mocht u na het concert enthousiast zijn geworden over het koor en denken “daar zou ik ook wel lid van willen zijn” dan bent u van harte welkom.

We zien u graag op 11 juli in zaal Unitas!

 

Word lid!

Heb je zin om mee te zingen met dit ambitieuze, gezellige mannenkoor? Kom vrijblijvend naar een repetitie om de sfeer te proeven en te kijken of La Bonne bij je past.

Kom naar een repetitie

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

 

Secretariaat

Petrus Dondersstraat 49

5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

 

Bankrekening: NL19 ABNA 0527 5999 99

KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

gelogo.png

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

Our website is protected by DMC Firewall!