Koninklijk Mannenkoor

La Bonne Espérance

Burgemeester Jorritsma erevoorzitter La Bonne Espérance

De burgemeester van Eindhoven is traditiegetrouw de erevoorzitter van Koninklijk Mannenkoor ‘La Bonne Espérance’.

De nieuwjaarsbijeenkomst van het koor was daarom een uitstekende gelegenheid om burgemeester Jorritsma te installeren als erevoorzitter.

Voorzitter Gerard Gilissen sprak de burgemeester op humorvolle wijze toe en bood hem en daarmee ook de stad Eindhoven als welkom bij het koor een concert aan.

Een concert te geven op  een door hem te kiezen gelegenheid.

Het oudste lid van het koor, tevens erelid Chris van den Broek, dit jaar 70 jaar lid (!), speldde vervolgens de burgemeester de gouden speld met robijn op. Uiteraard werd de nieuw erevoorzitter daarna door het koor toegezongen.

In zijn dankwoord beloofde de heer Jorritsma het koor dat hij het koor met belangstelling zal volgen, dat hij de speld met trots zal dragen en zeker gebruik zal maken van het aanbod voor een concert.

Na het vertrek van de nieuwe erevoorzitter werd de bijeenkomst vooral gebruikt om naar de toekomst te kijken. Met de aanstelling van een nieuwe dirigent, Michel de Valk, en het aantreden van een nieuw bestuur laat La Bonne een roerige periode achter zich en kan al haar energie steken in het voorbereiden van mooie concerten. Het eerstvolgende is gepland op 21 maart in het Muziekgebouw, samen met de Mastreechter Staar en mezzosopraan Tania Kross. Een mooier begin van de lente kun je je nauwelijks voorstellen.

Word lid!

Heb je zin om mee te zingen met dit ambitieuze, gezellige mannenkoor? Kom vrijblijvend naar een repetitie om de sfeer te proeven en te kijken of La Bonne bij je past.

Kom naar een repetitie

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

 

Secretariaat

Petrus Dondersstraat 49

5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

 

Bankrekening: NL19 ABNA 0527 5999 99

KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

gelogo.png

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

Our website is protected by DMC Firewall!