Nieuws

Gratis zanglessen volgen bij La Bonne? Maak er gebruik van.

Wilt u eens uitproberen of u het zingen bij Koninklijk Mannenkoor 'La Bonne Espérance' bevalt, kom dan snel op de komende dinsdagen langs.

Op dinsdagen tot en met 21 november 2017 vanaf 19 uur kunt u nog deelnemen aan de gratis zanglessen, die aan geïnteresseerde mannen wordt gegeven door een professionele zangcoach, Joep Bröcheler, waarna u al of niet de repetitieavond van La Bonne kunt bijwonen. Locatie: Wijkcentrum Unitas, Vlokhovenseweg 49, Eindhoven.

Het verplicht u tot niets. U bent van harte welkom en maak gebruik van dit aanbod!

Stemgroeprepetities zijn begonnen

Vanaf vanavond zijn de stemgroeprepetities begonnen in voorbereiding van onze kerstconcerten in december. In 4 weken zal tijdens een repetitie telkens een stempartij apart begeleid worden door dirigent-plaatsvervanger Leo Smeets. Zo krijgt elke stem groep gedurende een repetitie meer aandacht en zal de stemgroep als geheel in kwaliteit toenemen. En dit alles voor een betere kwaliteit van zingen. Heb je ook zin om je stem te trainen en mooie nummers voor te bereiden voor ons kerstconcert Xmas@themovies? Kom naar een repetitie.

La Bonne start voorbereiding kerstconcerten

Op dinsdag 22 augustus zijn na de zomerstop de repetities hervat. De repetitiemappen zitten vol met nieuw repertoire en het repetitieschema is goed doordacht. We zijn enthousiast en fris begonnen aan het oefenen voor onze kersctoncerten. Deze staan in het teken van "Christmas @ the movies": we zullen nummers ten gehore brengen die gebruikt zijn in bekende kerstfilms. Er zullen zowel moderne als klassieke nummers ten gehore worden gebracht. 

Lees meer

gelogo.png

Culturele ANBI

La Bonne heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In verband hiermede zijn op deze pagina de gegevens van de vereniging te vinden, die in het kader van de ANBI-voorwaarden op de website moeten worden gepubliceerd, althans voorzover die gegevens niet zijn vermeld op andere pagina's van de website.

Bankrekeningnummer: NL19 ABNA 0527 5999 99 t.n.v. K.M. La Bonne Espérance Eindhoven. Kamer van Koophandel nummer: 40236230. ANBI (RSIN 003706709)

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Secretariaat
Petrus Dondersstraat 49
5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL19 ABNA 0527 5999 99
KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

DMC Firewall is a Joomla Security extension!