• La Bonne Espérance op het Harmony 2017 concours te Lindenholzhausen
  • Concert met De Mastreechter Staar in Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven

Pianisten

Marjan Fey

Vanaf februari 2017 is Marjan Fey de vaste begeleider van Koninklijk Mannenkoor 'La Bonne Espérance'.
Marjan Fey studeerde piano en behaalde haar bachelor aan het Hilversums Conservatorium bij Matthijs Verschoor, met als bijvak koordirectie. Haar master behaalde zij aan het Amsterdams Conservatorium bij Willem Brons. Daarnaast specialiseerde zij zich op het gebied van begeleiding van vocalisten en koren bij John Bingham in Engeland. Tevens studeerde zij orgel bij de Haarlemse organist Klaas Bolt.
Haar voorkeur gaat uit naar het begeleiden en dirigeren van koren in allerlei muziek- genres. Als organist is zij vast verbonden aan de Pieterskerk in Beesd en de Sint Maartenskerk in Ophemert.
Zij is vast verbonden als begeleidster aan een aantal koren, waaronder de Christelijke Oratorium Vereniging te Hilversum, het Utrechts Politie Mannenkoor “Excelsior” en Fulco’s Regionaal Mannenkoor te IJsselstein. Tevens is zij dirigent van Mannenkoor “Ons Koor” te Sommelsdijk.
Als pianiste maakt Marjan onderdeel uit van het Erasmus Consort.

 

 

 

gelogo.png

Culturele ANBI

La Bonne heeft de status van Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In verband hiermede zijn op deze pagina de gegevens van de vereniging te vinden, die in het kader van de ANBI-voorwaarden op de website moeten worden gepubliceerd, althans voorzover die gegevens niet zijn vermeld op andere pagina's van de website.

Bankrekeningnummer (gewijzigd!): NL51 RABO 0327 0515 15 t.n.v. Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance. Kamer van Koophandel nummer: 40236230. ANBI (RSIN 003706709)

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Secretariaat
Petrus Dondersstraat 49
5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL51 RABO 0327 0515 15 (gewijzigd!)
KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd