• Concert met De Mastreechter Staar in Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven
  • La Bonne Espérance op het Harmony 2017 concours te Lindenholzhausen

Pianisten

Marjan Fey

Vanaf februari 2017 is Marjan Fey de vaste begeleider van Koninklijk Mannenkoor 'La Bonne Espérance'.
Marjan Fey studeerde piano en behaalde haar bachelor aan het Hilversums Conservatorium bij Matthijs Verschoor, met als bijvak koordirectie. Haar master behaalde zij aan het Amsterdams Conservatorium bij Willem Brons. Daarnaast specialiseerde zij zich op het gebied van begeleiding van vocalisten en koren bij John Bingham in Engeland. Tevens studeerde zij orgel bij de Haarlemse organist Klaas Bolt.
Haar voorkeur gaat uit naar het begeleiden en dirigeren van koren in allerlei muziek- genres. Als organist is zij vast verbonden aan de Pieterskerk in Beesd en de Sint Maartenskerk in Ophemert.
Zij is vast verbonden als begeleidster aan een aantal koren, waaronder de Christelijke Oratorium Vereniging te Hilversum, het Utrechts Politie Mannenkoor “Excelsior” en Fulco’s Regionaal Mannenkoor te IJsselstein. Tevens is zij dirigent van Mannenkoor “Ons Koor” te Sommelsdijk.
Als pianiste maakt Marjan onderdeel uit van het Erasmus Consort.

 

Peter Zimmerman

Peter Zimmerman is in augustus 1976 aangetreden als repetitor/vaste pianist van La Bonne. Op 3 juli 2016 heeft Peter na 40 jaar afscheid genomen tijdens een familieconcert. La Bonne heeft hem en zijn familie een plezierige middag bezorgd.

Peter Zimmerman studeerde piano bij Arie Willems en Jan Wijn aan het Brabants Conservatorium en behaalde het einddiploma Solospel "Cum Laude". Hij vervolgde zijn pianostudies aan de Muziekacademie te Warschau en privé bij Vlado Perlemuter te Parijs.
Tijdens zijn studie volgde hij internationale meestercursussen bij o.a. Alicia de Larrocha (Breukelen), Vlado Perlemuter (Lausanne) en Jacques Février (Salzburg).
In 1978 maakte hij zijn debuut met Het Brabants Orkest o.l.v. Hein Jordans; in 1979 volgde een serie concerten met André Rieu.
Peter Zimmerman gaf concerten en opnamen in diverse landen in Oost en West Europa.
In 1980 maakte hij zijn platendebuut in samenwerking met de Poolse basbariton Antoni Dutkiewisz.
Als begeleider kreeg hij de eervolle uitnodiging zowel het Trompconcours in Eindhoven als de vocalistencursus te Vught o.l.v. Dorothy Dorrow te begeleiden.

 

 

gelogo.png

Culturele ANBI

La Bonne heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In verband hiermede zijn op deze pagina de gegevens van de vereniging te vinden, die in het kader van de ANBI-voorwaarden op de website moeten worden gepubliceerd, althans voorzover die gegevens niet zijn vermeld op andere pagina's van de website.

Bankrekeningnummer: NL19 ABNA 0527 5999 99 t.n.v. K.M. La Bonne Espérance Eindhoven. Kamer van Koophandel nummer: 40236230. ANBI (RSIN 003706709)

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Secretariaat
Petrus Dondersstraat 49
5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL19 ABNA 0527 5999 99
KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd