Koninklijk Mannenkoor

La Bonne Espérance

Vrienden van La Bonne Espérance

La Bonne dankt zijn vrienden voor hun steun:

• mevr. M. van der Weerden (goud)
  • mevr. J. van Riemsdijk (brons)
  • de heer F. Teunis (brons)
  • de heer F.J.M. van de Ven (brons)
  • de heer p. van Hout (brons)

Vriend worden?

Koninklijk Mannenkoor 'La Bonne Espérance' is een koor met ruim 100 geschoolde zangers, dat al sinds 1871 de Nederlandse koortraditie hoog houdt. Het koor heeft een gevestigde reputatie maar zit ook boordevol ambities voor de toekomst. La Bonne wil:

• Op Koninklijk niveau blijven zingen door onder professionele leiding voortdurend te werken aan kwaliteit.
  • Een breed publiek laten genieten van mooie en verrassende concerten, zowel op uitnodiging als georganiseerd in eigen beheer.
  • De titel “Immaterieel erfgoed van de gemeente Eindhoven” met trots blijven waarmaken.
  • Uitgroeien naar ruim 100 goed geschoolde zangers.
  • Voortdurend het repertoire vernieuwen en zo de koorkunst levend houden.

Om deze ambitie te kunnen waarmaken willen we graag mensen die de zangcultuur en La Bonne in het bijzonder een warm hart toedragen aan ons binden door ze uit te nodigen Bronzen Vriend, Zilveren Vriend of zelfs Gouden Vriend van het koor te worden.

Het koor is blij met iedere Vriend en wil daarvoor, behalve mooie muziek maken, ook graag iets terugdoen. Hieronder ziet u de vriendenpakketten en wat u daar voor terugkrijgt. U kunt via deze link onze flyer over Vrienden downloaden.

Vriend Brons Zilver Goud
U ontvangt de nieuwsbrief van 'La Bonne Espérance'  X X X
Vermelding van uw naam in het contactblad voor leden    X X X
Vermelding van uw naam in het openbare deel van de website van het koor     X X
U ontvangt het contactblad voor leden.      X X
Persoonlijke uitnodiging voor concerten     X X
Mogelijkheid tot korting op de toegangsprijs bij concerten       X
Vermelding van uw naam in de programmaboekjes bij concerten       X
Uw donatie per jaar € 25,- € 50,- € 100,-

Sponsors

Door op het logo te klikken wordt u doorgeleid naar de website van de betreffende sponsor.

Word lid!

Heb je zin om mee te zingen met dit ambitieuze, gezellige mannenkoor? Kom vrijblijvend naar een repetitie om de sfeer te proeven en te kijken of La Bonne bij je past.

Kom naar een repetitie

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Petrus Dondersstraat 49

5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL19 ABNA 0527 5999 99

KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

gelogo.png

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

Our website is protected by DMC Firewall!