• Concert met De Mastreechter Staar in Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven
  • La Bonne Espérance op het Harmony 2017 concours te Lindenholzhausen

Lid worden? Kom naar een repetitie!

Zingen bij Koninklijk Mannenkoor 'La Bonne Espérance' is meer dan alleen elke dinsdagavond op hoog niveau repeteren. Als lid wordt je ook deel van de gezellige club mannen die er trots op zijn samen zo'n groot koor te vormen. Als je in een gezellige sfeer samen met anderen wilt zingen, kom dan vrijblijvend naar een repetitie-avond. U mag u aanmelden bij onze secretaris, Fons de Breet, maar kunt ook gewoon binnenlopen. Wij zorgen ervoor,dat u goed wordt opgevangen en een leuke avond beleeft.

U kunt de secretaris bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of via de knop “Contact” en “Het Bestuur”

Repetitie bij La BonneWij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in Wijkcentrum Unitas aan de Vlokhovenseweg 49 te Eindhoven. Meld je aan zodat wij weten dat je komt en kom een keer een repetitie meezingen.

Als La Bonne je na het bijwonen van de repetitie goed bevallen is, wordt je gedurende twee maanden aspirant-lid. Zo kun je uitproberen of La Bonne Espérance voor jou hét koor is om bij te zingen. Als je na de twee maanden besluit om lid te worden, wordt je geinstalleerd als lid. Vanaf dan mag je deelnemen aan optredens en ontvang je je kostuum en machetknopen.

Na deze 2 maanden ga je contributie betalen. Deze bedraagt € 240,- per jaar. Leden krijgen in bruikleen: een smoking, een gilet, een zwarte en een rode strik, en een witte en rode pochet. Verder krijgt men speciale La Bonne manchetknopen voor het smoking hemd. Dit hemd moet via La Bonne worden besteld, maar door het lid worden betaald (circa € 55,-). Voor zwarte schoenen en zwarte sokken zorg je zelf.

Je hoeft geen zangervaring te hebben en de dirigent neemt een eenvoudige stemtest af.

Daarna krijgt u een plaats in het koor toegewezen en stellen wij een mentor aan, die u, voor zover nodig, wegwijst maakt in partituren en ook binnen het koor.

Naast dat we graag samen repeteren en optreden, zijn we ook een vereniging met een sociale functie. Veel leden bemoeien zich actief met de organisatie van het koor en alle facetten eromheen. Daarnaast vinden velen van ons het gezellig om na de repetities nog even te blijven hangen aan de bar om daar een drankje te doen met mede-zangers. 

Derde helft aan de bar

 
gelogo.png

Culturele ANBI

La Bonne heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In verband hiermede zijn op deze pagina de gegevens van de vereniging te vinden, die in het kader van de ANBI-voorwaarden op de website moeten worden gepubliceerd, althans voorzover die gegevens niet zijn vermeld op andere pagina's van de website.

Bankrekeningnummer: NL19 ABNA 0527 5999 99 t.n.v. K.M. La Bonne Espérance Eindhoven. Kamer van Koophandel nummer: 40236230. ANBI (RSIN 003706709)

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Secretariaat
Petrus Dondersstraat 49
5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL19 ABNA 0527 5999 99
KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd