• Concert met De Mastreechter Staar in Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven
  • La Bonne Espérance op het Harmony 2017 concours te Lindenholzhausen

La Bonne gaat weer concerteren!

Heeft u ons gemist? Wij u ook. En mocht het u ontgaan zijn, wij vieren ons 150-jarig bestaan. En wie jarig is trakteert! En trakteren, dat doen we. 4 x maar liefst en ook in uw regio. Met GRATIS toegang!

We vragen achteraf een vrijwillige bijdrage voor een LOKAAL goed doel.

  • Op 10 april kunt u ons beluisteren in Eersel, vanaf 14.00 uur in Theater De Muzeval te Eersel met als goede doel: de opvang van Oekraïnse vluchtelingen in Eersel.
  • Op 24 april zijn we te beluisteren in het Vestzaktheater in Son. In Son is als goede doel gekozen voor BijnaThuisHuis MadeLief. http://www.bijnathuishuissonenbreugel.nl/
  • En op 1 mei in de H. Clemenskerk te Nuenen (goede doel: Charitas Nuenen), en op 15 mei in de Willibrorduskerk Waalre (goede doel: Parochiaal Missiecentrum).

La Bonne zal met meer dan 50 zangers aantreden en uw zondagmiddag vullen met mooie liederen.

Onze geweldige dirigent Math Dirks, bijgestaan door onze virtuoze pianiste Marjan Feij, zal ons begeleiden. Onze nieuwe dirigent heeft nieuw elan aan de zangers gegeven en dat is te horen!

Kom uzelf overtuigen, trakteer uzelf op een heerlijk middagje Mannenzang. U bent van harte WELKOM.

Voor de concerten in de theaters in Eersel en Son is het wel aan te raden om een kaartje te kopen. Dat kost niets, maar dan heeft u een stoel gereserveerd.

 

 

gelogo.png

Culturele ANBI

Koninklijk Mannen koor La Bonne heeft de status van Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In verband hiermede zijn op deze pagina de gegevens van de vereniging te vinden, die in het kader van de ANBI-voorwaarden op de website moeten worden gepubliceerd, althans voorzover die gegevens niet zijn vermeld op andere pagina's van de website.

Bankrekeningnummer: NL51 RABO 0327 0515 15 t.n.v. Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance. Kamer van Koophandel nummer: 40236230. ANBI (RSIN 003706709)

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Secretariaat
Petrus Dondersstraat 49
5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL51 RABO 0327 0515 15 (gewijzigd!)
KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd