• Concert met De Mastreechter Staar in Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven
  • La Bonne Espérance op het Harmony 2017 concours te Lindenholzhausen

Jubileumboek over 150 jaar Eindhoven en La Bonne Espérance

 

150 jaar La Bonne Espérance, Van liedertafel in landelijk Woensel tot Koninklijk Mannenkoor in Brainport.

Prachtig relatie- of persoonlijk geschenk voor de fan van Koninklijk Mannenkoor 'La Bonne Espérance' maar ook voor iedereen met belangstelling voor Eindhoven.

Ter gelegenheid van (of bij) het 150-jarig bestaan van La Bonne is een boeiend boek verschenen, waarin de geschiedenis wordt verteld van de vereniging en van Eindhoven met tal van foto’s, verhalen en feiten. Het is een boek om in te lezen en te kijken en om telkens weer ter hand te nemen.

De lezer wordt meegenomen op een tijdreis, waarbij de liedertafel een toneelvereniging krijgt en een gemengd koor, om te eindigen als een groot mannenkoor dat nog steeds bestaat. Ook de veranderingen in de omgeving komen aan bod: hoe Eindhoven ontstond, hoe het laagspoor hoogspoor werd, de tabaksindustrie floreerde, Philips groot werd, Daf zich ontwikkelde, ASML, de digitale ontwikkeling: te veel om op te noemen.

Verras er jezelf, familie, vrienden, bekenden of zakenrelaties mee. Het is fijn om te geven en heerlijk om te ontvangen.

Het boek is een echte must have voor iedereen die belangstelling heeft voor ons mooie koor, maar ook voor iedereen met interesse in Eindhoven.

Het is verkrijgbaar bij
  • boekhandel Van Piere, Nieuwe Emmasingel 48, Eindhoven
  • boekhandel Van Grinsven, Korianderstraat 28, Eindhoven
  • Printplan/goedeboekendrukker
  • Eindhoven in Beeld, Gasfabriek 4, Eindhoven
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (verzendkosten € 4,10).

Door te klikken op de link komt men op de website of wordt een concept email gegenereerd.

Het boek kosten exclusief verzendkosten € 24,95.

Zie ook recensie in het Eindhovens Dagblad.

gelogo.png

Culturele ANBI

Koninklijk Mannen koor La Bonne heeft de status van Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In verband hiermede zijn op deze pagina de gegevens van de vereniging te vinden, die in het kader van de ANBI-voorwaarden op de website moeten worden gepubliceerd, althans voorzover die gegevens niet zijn vermeld op andere pagina's van de website.

Bankrekeningnummer: NL51 RABO 0327 0515 15 t.n.v. Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance. Kamer van Koophandel nummer: 40236230. ANBI (RSIN 003706709)

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Secretariaat
Petrus Dondersstraat 49
5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL51 RABO 0327 0515 15 (gewijzigd!)
KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

DMC Firewall is a Joomla Security extension!