• La Bonne Espérance op het Harmony 2017 concours te Lindenholzhausen
  • Concert met De Mastreechter Staar in Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven

A Christmas Carol door La Bonne Espérance en Philips Toneel

A Christmas Carol, dat is de titel van de uitvoering van zang en toneel die La Bonne Espérance in samenwerking met het Philips Toneel aan u gaan presenteren op de vrijdag 17e december 2021 in Theater De Schalm te Veldhoven aanvang 20.15 uur.
Het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens waarin de gierigaard Scrooge op kerstavond bezoek krijgt van de 3 geesten die hem uiteindelijk doen besluiten zijn leven drastisch te veranderen.
Visueel wordt u verwend door het Philips Toneel dat met medewerking van kleinkinderen van La Bonne zangers iets moois gaan neerzetten in passende decors.
Enkele van onze zangers nemen actief deel aan de uitvoering van toneel. La Bonne verzorgt vanzelfsprekend de muzikale begeleiding met passende liederen.
Het geheel wordt slechts eenmalig op de planken gebracht.
 
Het toneel staat onder leiding van regisseuse Sara-Joan van der Kallen. Het koor wordt gedirigeerd door Math Dirks.
Een mooie gelegenheid om lekker in de Kerststemming te komen.
 
gelogo.png

Culturele ANBI

Koninklijk Mannen koor La Bonne heeft de status van Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In verband hiermede zijn op deze pagina de gegevens van de vereniging te vinden, die in het kader van de ANBI-voorwaarden op de website moeten worden gepubliceerd, althans voorzover die gegevens niet zijn vermeld op andere pagina's van de website.

Bankrekeningnummer: NL51 RABO 0327 0515 15 t.n.v. Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance. Kamer van Koophandel nummer: 40236230. ANBI (RSIN 003706709)

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Secretariaat
Petrus Dondersstraat 49
5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL51 RABO 0327 0515 15 (gewijzigd!)
KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

Our website is protected by DMC Firewall!