• La Bonne Espérance op het Harmony 2017 concours te Lindenholzhausen
  • Concert met De Mastreechter Staar in Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven

Heeft La Bonne nu al de zomerkolder in de kop?

Jazeker hebben we dat! Na zolang niet met elkaar gezongen te hebben lijkt het er nu toch op dat het weer bijna mogelijk is.

Met ons jubileumjaar al halverwege willen we geen extra tijd, die we zouden kunnen repeteren, verloren laten gaan met een zomerstop.

Zomerstop? Hoezo zomerstop? Het Bestuur leek het een goed idee de leden te polsen tijdens de zomer door te repeteren met hen, die dan in Nederland zijn. Veruit de meeste leden geven aan in juli en augustus te kunnen repeteren. Goed nieuws!

Wil jij, mannelijke zanger, net als wij heel graag weer zingen? Wil je ons jubileumfeest als lid van de vereniging meemaken? Dat kan ook!

Kom dan eens luisteren, beetje meedoen wellicht, op onze nieuwe corona veilige locatie in Eindhoven.

Waar dat is houden we nog heel even voor onszelf maar dat zal binnenkort op deze website onthuld worden. Het is een prachtlocatie, dat is zeker.

We zien er naar uit je te ontmoeten en samen een klankrijke zomerkolder te ervaren.

Meld je alvast aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan houden we jou op de hoogte van de herstart van onze repetities.
 

gelogo.png

Culturele ANBI

La Bonne heeft de status van Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In verband hiermede zijn op deze pagina de gegevens van de vereniging te vinden, die in het kader van de ANBI-voorwaarden op de website moeten worden gepubliceerd, althans voorzover die gegevens niet zijn vermeld op andere pagina's van de website.

Bankrekeningnummer (gewijzigd!): NL51 RABO 0327 0515 15 t.n.v. Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance. Kamer van Koophandel nummer: 40236230. ANBI (RSIN 003706709)

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Secretariaat
Petrus Dondersstraat 49
5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL51 RABO 0327 0515 15 (gewijzigd!)
KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

DMC Firewall is a Joomla Security extension!