• La Bonne Espérance op het Harmony 2017 concours te Lindenholzhausen
  • Concert met De Mastreechter Staar in Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven

Zou jij ook zo graag weer gaan zingen?

La Bonne zoomt erop los en is voorbereid om zo snel als mogelijk op een zeer veilige locatie de repetities te hervatten.

In aanloop naar ons jubileum is er volop activiteit gaande met zoom repetities, online muzieklessen, kwaliteitsverbeteringen op vele niveaus, nieuwe vocale dirigent, noem maar op. Onze repetitie locatie is nog even een geheim maar die zullen we in de komende Algemene Ledenvergadering eerst aan onze leden kenbaar maken en daarna delen via de sociale media.

Maar de locatie heeft alles! Akoestiek, ruimte, parkeergelegenheid, een fantastische luchtverversingsinstallatie op theater niveau, een vleugel, kortom alles wat een zangershart begeert PLUS veiligheid qua aerosolen.

Ben jij een zanger, wil je weer zingen, kwalitatief uitdagend en zoek je een koor met een gezonde ambitie, dat repeteert op een gezonde locatie en dat een prachtig jubileum jaar tegemoet gaat? Volg ons dan, beter nog kom dan gerust sfeer proeven, zodra wij weer bij elkaar mogen komen. Meld je aan bij ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij laten je weten wanneer en waar. La Bonne is nog steeds actief, ook tijdens corona.

gelogo.png

Culturele ANBI

La Bonne heeft de status van Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In verband hiermede zijn op deze pagina de gegevens van de vereniging te vinden, die in het kader van de ANBI-voorwaarden op de website moeten worden gepubliceerd, althans voorzover die gegevens niet zijn vermeld op andere pagina's van de website.

Bankrekeningnummer (gewijzigd!): NL51 RABO 0327 0515 15 t.n.v. Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance. Kamer van Koophandel nummer: 40236230. ANBI (RSIN 003706709)

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Secretariaat
Petrus Dondersstraat 49
5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL51 RABO 0327 0515 15 (gewijzigd!)
KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

Our website is protected by DMC Firewall!