• La Bonne Espérance op het Harmony 2017 concours te Lindenholzhausen
  • Concert met De Mastreechter Staar in Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven

Christmas Around the World - Theater De Schalm (vrijdag 21 december 2018)

Op vrijdag 21 december om 20.15 uur geeft Koninklijk Mannenkoor ‘La Bonne Espérance’ haar inmiddels traditionele kerstconcert in theater De Schalm te Veldhoven.

Een ander concert dan het succesvolle concert van verleden jaar maar zeker zo aantrekkelijk. La Bonne wil het resultaat van vele maanden repeteren graag laten horen.

Dit jaar heeft het concert als titel "Christmas around the World". Een bonte verzameling van kerstliederen uit vele landen van de wereld. Russische liederen, Franse, Duitse, Engelse, Afrikaanse en uiteraard ook Nederlandse. Van vrolijk en uitbundig tot verstild en ingetogen.

Traditioneel is er ook een plaats ingeruimd voor jong talent. Ditmaal is dat de jonge sopraan Wendy Krikken die zowel met het koor als solo haar bijzondere talent zal laten horen.

De algehele muzikale leiding is in handen van de vaste dirigent Michel de Valk met aan de vleugel zoals altijd Marjan Fey.

Wie de eerdere kerstconcerten van La Bonne  Espérance heeft bijgewoond weet dat het een concert wordt dat u in de goede stemming zal brengen op weg naar Kerstmis, een concert waar je bij wil zijn ….. Een concert dat opnieuw een uitverkocht huis verdient.

Toegangskaarten voor dit concert kosten €22 en zijn nu reeds te koop via de website van het theater www.deschalm.com. Voorkom teleurstellingen en wees er snel bij.

gelogo.png

Culturele ANBI

La Bonne heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In verband hiermede zijn op deze pagina de gegevens van de vereniging te vinden, die in het kader van de ANBI-voorwaarden op de website moeten worden gepubliceerd, althans voorzover die gegevens niet zijn vermeld op andere pagina's van de website.

Bankrekeningnummer (gewijzigd!): NL51 RABO 0327 0515 15 t.n.v. Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance. Kamer van Koophandel nummer: 40236230. ANBI (RSIN 003706709)

Contact

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance

Secretariaat
Petrus Dondersstraat 49
5613 LR Eindhoven

secretariaat@labonneesperance.nl

Bankrekening: NL51 RABO 0327 0515 15 (gewijzigd!)
KVK: 40236230

ANBI (RSIN 003706709)

Our website is protected by DMC Firewall!